News Flash:

Iata de ce uleiul se foloseste o singura data la prajit

11 Octombrie 2017
79 Vizualizari | 0 Comentarii
Specialistii sustin ca cele mai bune uleiuri pentru prajit sunt cele care au o temperatura de ardere mai mare de 180 grade Celsius. Acestia mai sustin ca este indicat sa prajiti o singura data intr-un ulei si nu sunt recomandate cele presate la rece.

Cercetatorii sustin ca cele mai indicate uleiuri pentru gatit sunt:

– de palmier, nehidrogenat, bogat in vitaminele A si E (uleiul de palmier este usor de digerat);

– uleiul de nuca de cocos, nehidrogenat.

Uleiul de floarea soarelui nu este recomandat pentru prajeli deoarece elibereaza substante cancerigene si are un continut scazut de acizi grasi.

Uleiul de soia este benefic pentru scaderea colesterolului, in timp ce pentru persoanele cu probleme cardiace este indicat uleiul de rapita.


sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

uleiuri prajit
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0862 (s) | 41 queries | Mysql time :0.020677 (s)