News Flash:

Grasimile si uleiurile nenaturale actioneaza ca plasticul in corpul tau

22 Mai 2010
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6524 RON (+0.0046)
USD: 3.9764 RON (-0.0029)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Nu va puteti permite sa va puneti in pericol sanatatea consumand uleiuri si grasimi nenaturale cum ar fi grasimile hidrogenate si polisaturate si uleiurile ontinute din ueliuri naturale (exceptand uleiul de masline extravirgin). Aceste grasimi si uleiuri sunt nocive pentru intregul corp, deoarece afecteaza structura fiecariei celule in parte. Aceste tipuri de grasimi nu numai ca sunt toxice, crescand nevoia organismului de vitamina E si alti antioxidanti, dar, de asemenea, afecteaza grav sistemul imunitar. De fapt, aceste grasimi nenaturale sunt o molecula apropiata plasticului, care actioneaza la fel ca plasticul in organismul dumneavoastra. Procesul de hidrogenare utilizat in industria uleiurilor si grasimilor produce trans-grasimi, care sunt mai daunatoare decat oricare alte uleiuri pentru ca sunt obtinute la temperaturi foarte ridicate, se foloseste un catalizator metalic cum ar fi nichel, cupru sau zinc si gaze cu hidrogen. Produsul rezultat este extrem de toxic pentru organism, care reactioneaza la fel cum o face pentru alte otravuri sau toxine. De asemenea, aceste uleiuri si grasimi devin rancede foarte repede. Unele produse care contin aceste ulieiuri asemanatoare plasticului sunt: paine, produse de patiserie, prajituri, briose, cartofi prajiti, chipsuri, snacks-uri, conserve de carne, preparate din carne, inghetata, inlocuitori de smantana. Singura modalitate de a elimina plasticul din alimentatia dumneavostra este de a nu consuma orice produse alimentare prelucrate si de a gati acasa la dumneavoastra. Uleiurile si grasimile naturale animale, cum ar fi cele din oua si peste nu ingrasa, contrar credintelor populare. O dieta normala trebuie sa contina si grasimi, pentru ca fara acestea veti avea in permanenta senzatia de foame si veti avea un aport scazut de proteine. Din pacate, corpul nostru incorporeaza aceste grasimi nefiresti, si ca rezultat, aceste grasimi schimba structura membranelor celulare. Atunci cand aceste plastucuri sunt incorporate in celule, acestea devin slabite si permit toxinelor sa intre in ele producand daune sanatatii noastre. Cele mai multe dintre celulele organismului nostru trebuie sa fie construite cu 50% grasimi saturate, cu exceptia cazului plamanilor care necesita 100% grasimi saturate. Cand oamenii consuma o multime de grasimi partial hidrogenate si uleiuri trans- acide, acestea sunt incorporate in organism, iar plamanii nu pot sa functioneze corect.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019035 (s)