News Flash:

Ghicitul în cafea: elemente de baza

30 Noiembrie 2010
2374 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6540 RON (0.0000)
USD: 4.1197 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ghicitul în cafea este una dintre cele mai bune şi mai eficiente forme de a citi cu adevărat soarta omului, temperamentul, trăsăturile de caracter, chestiuni sentimentale dar şi bolile şi faptele din trecut ori viitor. De aceea, această îndeletnicire s-a păstrat şi s-a transmis de-a lungul anilor şi trezeşte interesul oamenilor, indiferent de pătura socială din care provin. Există cateva elemente de bază pe care e bine să le respectăm pentru a căpăta informaţii cat mai curate despre ceea ce vrea să afle persoana căreia i se ghiceşte. 1. Cafeaua se face obligatoriu la ibric Mai întai, preparatul cafelei, care se face numai la ibric. Umplem o ceaşcă cu apă, o turnăm în ibric împreună cu două bucăţele de zahăr şi 2-3 linguriţe de cafea. Aşteptăm ca tot conţinutul să fiarbă la flacără mică, timp în care vom observa că la suprafaţă se vor forma mai multe figuri uşor de observat şi de interpretat. Persoana căreia îi ghicim trebuie să se gandească la ceea ce o interesează sau la problemele pe care vrea să le rezolve şi pentru care doreşte un răspuns sau îndrumări. Intuiţia ne va spune cu ce se aseamănă fiecare formă care apare: - O persoană care stă culcată semnifică o posibilă bolă; - Mai multe forme asemănătoare unor albine înseamnă belşug sau noroc la bani; - O ridicătură ca un deal înseamnă că persoana căreia i se ghiceşte va prospera şi va ajunge la un nivel mai înalt în domeniul care o preocupă; - Punctele mici sunt legate de bani; dacă ele sunt asociate cu o groapă, persoana va suferi nişte pierderi financiare; - Un cap de caine semnifică un duşman puternic cu care va avea mult de luptat. 2. Cafeaua se bea lent După ce este gata, cafeaua se toarnă în ceaşcă şi se bea lent, timp în care persoana căreia i se ghiceşte se gandeşte la ce vrea să afle. 3. Cum se "prepară" ceaşca? Lăsand doar puţin lichid împreună cu zaţul, învartim cana de cateva ori pentru ca acesta să se depună pe pereţii ceştii, o întoarcem cu fundul în sus pe farfurioară şi o lăsăm aşa în jur de cinci minute, pană cand se usucă, astfel încat să nu se scurgă atunci cand ne vom citi în ea. 4. Cum interpretăm "imaginile" care se arată Prima zonă la care trebuie să ne uităm cu atenţie este fundul ceştii – dacă este nici întunecată, nici luminoasă, înseamnă că starea sufletească a celui căruia i se ghiceşte este echilibrată. Dacă în mijloc observăm o zonă neagră dar în jur începe să devină din ce în ce mai limpede, atunci persoana se află momentan într-o stare mai puţin bună, dar pe parcurs, ea se va îmbunătăţi. Dacă partea din centru este luminoasă ca un mic soare, iar în jur există zone mai întunecate, înseamnă că în prezent totul este bine dar, în funcţie de numărul petelor şi de mărimea lor, anumite evenimente îi vor umbri dispoziţia la un moment dat. Pereţii ceştii au şi ei interpretarea lor. Tot ce se află langă toartă sau în apropierea ei, începand de la buză şi pană la fund se referă la ce se petrece sau s-a întamplat în casă. Partea cealaltă a ceştii se referă la tot ceea ce are legătură cu exteriorul sau cu persoanele care nu fac parte din familie ori din neam.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 35 queries | Mysql time :0.028519 (s)