News Flash:

Ghebe cu usturoi

6 Octombrie 2010
3392 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6528 RON (+0.0033)
USD: 4.0873 RON (+0.0104)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente ghebe cu usturoi: 500 g ghebe 1 ceapa 100 g slaninuta afumata sau kaiser 5 catei de usturoi 1 lingura ulei, sare, piper, 1/2 lingurita boia dulce 3-5 fire patrunjel verde, tocat Modul de preparare a retetei: Ghebele se curata; piciorul este fibros si se arunca. Se spala ghebele apoi se fierb 10 minute in putina apa cu sare; apa se arunca. Se scurg bine ghebele fierte si se toaca marunt. Se incinge uleiul si se caleste slaninuta afumata sau kaiserul. Se adauga ceapa tocata marunt si se lasa pana devine translucida. Se adauga boia dulce, ghebele tocate, 1/2 lingurita de sare. Se acopera partial cu un capac cratita si se lasa mancarea pe foc sa scada. Cand este suficient de scazuta se adauga usturoiul taiat marunt sau sfaramat, piper rasnit, se gusta de sare. Peste mancarea de ghebe cu usturoi se presara patrunjel tocat. Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si, optional, smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

2197 viz    0 com
2004 viz    0 com
1170 viz    0 com
1385 viz    0 com
1596 viz    0 com
1309 viz    0 com
2663 viz    0 com
1143 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0887 (s) | 36 queries | Mysql time :0.024907 (s)