News Flash:

Gem de capsuni

10 Septembrie 2010
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (0.0000)
USD: 3.9517 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente: 4 kg de capsuni; 4 kg de zahar. Reteta pentru 4 borcane a cate 800 ml fiecare. Cum se prepara: Capsunile se spala bine, se curata de codite si se pun intr-o oala cu apa in care ati pus 2 kg de zahar. Se lasa peste noapte. A doua zi se pun capsunile la fiert impreuna cu celelalte 2 kg de zahar. Se fierb la foc mic, circa 3-4 ore, in functie de cat de tari sunt fructele. In momentul in care sunt gata, capsunile nu vor mai face spuma. Nu uitati sa indepartati periodic spuma din oala. La final se pregatesc borcanele, respectiv se spala in apa foarte calda si, eventual, se sterilizeaza in cuptorul incins. Este foarte important ca recipientele sa fie calde atunci cand turnati gemul in ele. Dupa ce ati umplut borcanele, sigilati-le si depozitati-le in camara.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1041 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012965 (s)