News Flash:

Gateste sanatos si repede

24 Februarie 2011
2310 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6663 RON (+0.0073)
USD: 4.0270 RON (+0.0049)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Atunci cand trebuie sa te imparti intre locul de munca, cariera si alte activitati zilnice, fiecare minut este pretios. Cu toate acestea, este important sa consumi mancare sanatoasa macar atunci cand esti acasa. Citeste in continuare cateva trucuri pentru a gati sanatos intr-un timp scurt.

Gateste ceea ce stii. Vei termina mult mai repede, daca nu iei pauze sa te uiti peste reteta. Pastreaza retetele noi pentru zilele in care ai prea mult timp la dispozitie si nu ai ce face.

Lasa carnea sa se dezghete inainte de a gati, te sfatuieste eHow. Carnea trebuie sa fie la temperatura camerei pentru a se face cat mai repede. In cazul in care carnea este inghetata, foloseste cuptorul cu microunde pentru a o decongela. In acelasi timp, este bine de stiut ca nu trebuie sa lasi carnea sa stea foarte multe ore in afara frigiderului.

Adauga sare dupa ce alimentele sunt gatite. Daca adaugi sare inainte, procesul de gatire va fi incetinit.

De asemenea, foloseste legumele imediat dupa cumparare. Daca acestea vor sta mult timp la frigider, va dura mai mult timp pana se vor gati.

Pregateste legumele inainte de a le stoca. De exemplu, atunci cand cumperi legume spala-le inainte de a le baga la frigider. Astfel, vei economisi timp atunci cand gatesti. De asemenea, daca le vei toca imediat ce le cumperi si apoi le pui in frigider sau congelator, vei economisi timp in momentul in care te apuci de gatit.

Taie legumele foarte mici. Daca o sa tai cartofii sau morcovii in bucatele mici, acestia se vor fierbe mult mai repede. O idee buna ar si sa iti indrepti atentia catre legume deja taiate pe care le gasesti in magazine.

Foloseste cuptorul cu microunde cu incredere. Uneori poti gati mancaruri sanatoase foarte repede la cuptorul cu microunde. Important este sa nu iti faci un obicei din acest lucru.

Invata cum sa refolosesti resturile alimentare. Ai fi surprins sa vezi ca poti folosi resturile alimentare de la o masa in pregatirea altei mese. De exemplu, daca de dimineata ai mancat branza cu rosii, castraveti si ardei si ti-au ramas rosii si ardei, dupa amiaza poti face un ghiveci si sa folosesti aceste resturi alimentare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1096 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018649 (s)