News Flash:

Fructe care te întineresc

20 August 2011
1586 Vizualizari | 0 Comentarii
Numeroase substante nutritive din fructele si legumele viu colorate au un rol esential în hranirea pielii, aparând-o de îmbatrânirea prematura. Antioxidantii sunt elementele de care ai nevoie pentru a-ti mentine supletea pielii.

1. Fructele Acai
Consumat de brazilieni de sute de ani pentru proprietatile sale de a ajuta organismul în lupta împotriva bolilor si a procesului de îmbatrânire, fructul Açai are o capacitate antioxidanta extraordinara, fiind de 35 de ori mai puternic decât portocalele si de 10 ori mai puternic decât merele, ciresele, murele si zmeura. Cercetarile stiintifice recente au confirmat beneficiile nutritionale uriase ale fructului Açai, care îi asigura organismului din belsug fibre, vitamine B1, B2, B3, C si E, acizi grasi Omega-3/6/9, calciu si potasiu. Ele contin antioxidanti extrem de puternici si eficienti în combaterea radicalilor liberi din organism si în protejarea celulelor împotriva îmbatrânirii premature. De asemenea, sunt eficiente în curele de slabire.

2. Fructele Goji sau catina tibetana
Au rolul de a îmbunatati structura colagenului, datorita bogatiei de nutrienti. Fructele Goji contin o cantitate foarte mare de antioxidanti, toti aminoacizii, minerale (calciu, magneziu, potasiu, crom, seleniu, zinc, cupru, fosfor, germaniu), vitamine (E, C, A, B1, B2, B12 si B6) si acizi grasi. Ca sa-ti faci o idee despre cât de puternice sunt aceste fructe, afla ca au de 400 de ori mai multa vitamina C decât portocalele.

3. Merisoarele
Sunt bogate în nutrienti si antioxidanti, având în compozitia lor o cantitate foarte mare de vitamina C. Toate aceste ingrediente ajuta în procesul de regenerare a pielii, pastrând-o elastica si sanatoasa.

4. Rodia
Contine de 3 ori mai multi antioxidanti decât vinul rosu sau ceaiul verde. De asemenea, datorita continutului bogat în vitamine (C, E si A), sucul de rodie este recunoscut pentru proprietatile sale anti-îmbatrânire.

5. Afinele
Potrivit Departamentului American de Agricultura, afinele au de 40 de ori mai multi antioxidanti decât capsunile. De asemenea, continutul ridicat în vitamina C le situeaza printre primele locuri în topul alimentelor cu proprietati anti-îmbatrânire. Ele ajuta la formarea colagenului, împiedicând aparitia ridurilor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fructele acai merisoarele rodia afinele
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 34 queries | Mysql time :0.045324 (s)