News Flash:

Friptura de porc cu legume

11 Decembrie 2010
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Se prepara usor, nu te va tine prea mult in bucatarie, iar gustul este divin. Ingrediente si cantitati: 800 grame de ceafa de porc 2 cepe, taiate in sferturi 1/2 kg de rosii, taiate in sferturi 800 ml vin alb sec 500 ml supa de carne 4 linguri cu ulei 1 lingura cu mustar 1 foaie de dafin 1 lingurita cu zahar sare si piper proaspat macinat Mod de preparare: 1. Ceafa de porc se freaca cu sare si piper si se rumeneste pe toate partile in ulei incins. 2. Se adauga rosiile si ceapa, apoi foaia de dafin si se lasa la inabusit. Se stinge cu vinul alb sec, se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit circa o ora si jumatate. Poti adauga, cand mancarea mai scade, cate putin din supa de carne. 3. Dupa ce s-a facut carnea, se scoate si se adauga in sos sarea, piperul si zaharul, lasandu-l sa fiarba inca 4 minute. 4. Friptura se serveste calda, alaturi de sos, cu o garnitura de cartofi la cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019769 (s)