News Flash:

Friptura de iepure

30 Martie 2011
2031 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6528 RON (+0.0033)
USD: 4.0873 RON (+0.0104)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente
Bait:1,5kg de apa,1kg otet de vin,1/2lingurita de ienibahar,1/2lingurita de piper,5-6foi de dafin,coaja de la 1/2 de lamaie,1lingurita de sare,5-6cuisoare,2-3catei usturoi Friptura:carne de iepure,slanina,usturoi,untura,1lingurita de otet

Mod de preparare
BAIT:Se fierb in oala smaltuita apa cu ottul de vin ,ienibaharul,piperul,foile de dafin,cuisoarele,usturoiul,coaja taiata de lamaie si o lingurita de sare.Se fierbe totul 5 min.Se lasa sa se raceasca si se toarna peste carnea de iepure,se tine minim 12 ore,si trebuie sa acopere toata carnea! FRIPTURA:Dupa ce se scoate carnea de la marinat se spala cu putina apa rece si se freaca cu sare si se lasa sa stea cam o ora.Se sterge apoi cu un servet curat si se impaneaza cu bucati de slanina si catei de usturoi.Se asaza in tava pentru friptura,unsa cu untura,se toanra un pahar de apa,se adauga putina sare si o lingura de otet sau ma bine jumatate de pahar de vin.Se pune peste carne cu o lingura de untura si se lasa sa se friga la foc potrivit,avand grija ca la fiecare 10-15 mn sa se stropeasca carnea cu sosul din tava! Cand este gataa se taie felii,se aseaza pe farfuria de servit si se stropeste cu sosul ramas(in cazul in care a ramas prea putin sos mai adaugi 2-3 linguri de apa si lasi sa mai dea 2-3 clocote)
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ingrediente
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1961 viz    0 com
1251 viz    0 com
1934 viz    0 com
1303 viz    0 com
1878 viz    0 com
1570 viz    0 com
1336 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2669 (s) | 35 queries | Mysql time :0.077200 (s)