News Flash:

Frigarui turcesti

22 Decembrie 2010
1438 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6660 RON (-0.0003)
USD: 4.0348 RON (-0.0072)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:
• 1 kg carne de pui tocata
• 1 ceapa
• 2 felii de paine
• Condiment pentru carne
• 1 capatana usturoi
• 2,3 cartofi mari
• 2,3 rosii mari
• Sare
• 1 ardei
• 2 linguri pasta de tomate
• Apa
• Ulei


Mod de preparare:
Ceapa, usturoiul si painea se dau prin masina de tocat si se amesteca cu carnea, condimentele si 100-200 ml apa. Se formeaza parjolute si se coc in ulei. Se scot pe un servetel.

Cartofii se curata, se taie felii si se prajesc in uleiul in care am prajit parjolutele. Rosiile si ardeiul le taiem felii. Intr-o tava unsa cu ulei asezam parjolutele si legumele astfel: 1 felie de cartof, 1 felie de rosie, 1 parjoluta. Alternam legumele si parjolutele pana le terminam apoi deasupra punem ardeii taiati. Le lasam 15 minute la 180 de grade. Pasta de tomate o amestecam cu apa si sare. Punem acest sos peste preparate si le mai lasam la cuptor 10-15 minute.
Pofta buna!

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pofta buna
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1658 viz    0 com
3895 viz    0 com
1766 viz    0 com
1214 viz    0 com
1605 viz    0 com
1115 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0904 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019161 (s)