News Flash:

Frigarui de legume

15 Septembrie 2010
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6524 RON (+0.0046)
USD: 3.9764 RON (-0.0029)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente 1 dovlecel un ardei gras rosu 200 grame de ceapa frantuzeasca 1 vanta Sase piper poaspat macinat 50 de grame de ulei de masline Cate o lingurita de oregano, busuioc, cimbru Pentru sos 1 ceapa 1 lingura de ulei de masline 50 de grame de ulei de masline 400 ml tomate pasate 100 g masline verzi fara samburi Verdeata Preparare Curatati dovlecelul, spalati-l si taiati-l felii. Taiati ardeiul in doua, indepartati semintele, spalati-l si taiti-l in bucati. Curatati ceapa, taiati-o in doua sau in patru. Curatati vanata, spalati-o si taiati-o in bucati. Infigeti bucatelele de legume alternativ pe frigarui si condimentati-le cu sare si piper. Amertecati uleiul cu verdeata tocata si cu sos de piper dupa gust. Ungeti legumele cu amestecul obtinut. Pentru sos, curatati ceapa si tiati-o in cubulete. Incingeti uleiul de masline si caliti ceapa. Adaugati pulpa de rosii, pasta de tomate si maslinele tocate marunt. Dati sosul intr-un clocot si lasati sa scada putin. Condimentati-l cu sare si piper. Prajitit frigaruile de legume pe gratar sau intr-o tigaie. Aranjati-le pe un platou, turnati deasupra sosul de tomate. Ornati cu fire de verdeata si serviti imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0770 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019374 (s)