News Flash:

Focaccia umpluta cu cas

2 August 2011
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente

500 g faina alba
5 g drojdie uscata
350 ml apa
sare
busuioc
rosi cherry
cas (orice soi de cas care se topeste,eu am pus de casa si nu s-a topit :( )
ulei

Mod de preparare

Focaccia umpluta cu cas este un aperitiv deosebit. E putin de lucru la aceasta reteta de focaccia, dar merita tot efortul.

Drojdia se amesteca cu 50 ml de apa calduta si se lasa 10 minute sa inceapa se lucreze, dupa care se toarna peste faina. puneti si un strop de sare, 300 ml de apa si framantati pana obtineti un aluat moale si lipicios. Se lasa la dospit cam o ora. In acest timp dati casul pe razatoare.Aluatul dospit se imparte in doua. Prima jumatate se intinde cu mana si se pune peste sare, busuioc, cas si cateva rosii cherry. Peste intindeti, tot cu mana, a doua jumatate de aluat.
Se fac adancituri in aluat, se presara deasupra busuioc rosiile cherry. Stropiti cu ulei si dati la cuptor cam 45 de minute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ingrediente
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1176 viz    0 com
962 viz    0 com
972 viz    0 com
1023 viz    0 com
1034 viz    0 com
1330 viz    0 com
1079 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0968 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021682 (s)