News Flash:

Focaccia umpluta cu cas

2 August 2011
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6660 RON (-0.0003)
USD: 4.0348 RON (-0.0072)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente

500 g faina alba
5 g drojdie uscata
350 ml apa
sare
busuioc
rosi cherry
cas (orice soi de cas care se topeste,eu am pus de casa si nu s-a topit :( )
ulei

Mod de preparare

Focaccia umpluta cu cas este un aperitiv deosebit. E putin de lucru la aceasta reteta de focaccia, dar merita tot efortul.

Drojdia se amesteca cu 50 ml de apa calduta si se lasa 10 minute sa inceapa se lucreze, dupa care se toarna peste faina. puneti si un strop de sare, 300 ml de apa si framantati pana obtineti un aluat moale si lipicios. Se lasa la dospit cam o ora. In acest timp dati casul pe razatoare.Aluatul dospit se imparte in doua. Prima jumatate se intinde cu mana si se pune peste sare, busuioc, cas si cateva rosii cherry. Peste intindeti, tot cu mana, a doua jumatate de aluat.
Se fac adancituri in aluat, se presara deasupra busuioc rosiile cherry. Stropiti cu ulei si dati la cuptor cam 45 de minute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ingrediente
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1196 viz    0 com
980 viz    0 com
980 viz    0 com
1043 viz    0 com
1047 viz    0 com
1339 viz    0 com
1093 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0879 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016777 (s)