News Flash:

File de peşte cu legume

3 Iulie 2010
1360 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente - patru bucăţi de peşte (somon, pangasius, cod), - 200 g branză, - un ardei gras, - o ceapă roşie, - un morcov, - mărar uscat, usturoi granulat, sare şi piper. Preparare 1. Bucăţelele de peşte se spală, se condimentează cu sare şi piper. Se trec prin usturoiul granulat şi prin mărarul uscat. 2. După ce s-a condimentat peştele, se aşază într-o tavă unsă cu unt, peste care se pune branza tăiată feliuţe, apoi ceapa roşie, tăiată solzişori, feliuţe subţiri de ardei gras şi se stropeşte cu puţin ulei de măsline. 3. Deasupra se aşază o folie de aluminiu şi se dă la cuptor timp de 15-20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019124 (s)