News Flash:

Ficatei pane

5 Octombrie 2010
2169 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6603 RON (+0.0025)
USD: 3.9613 RON (+0.0038)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ficateii pane sunt o reteta culinara simpla si delicioasa, pe care o puteti prepara foarte repede. Ingrediente ficatei pane: 500 g ficatei 3 - 4 oua faina, sare, piper ulei pentru prajit Modul de preparare a retetei: 1. Ficateii se spala si se curata de pielite. 2. Ouale se bat cu sare si se integreaza faina, ca pentru snitele. Cel mai usor este sa se prepare amestecul din 1 - 2 oua, se adauga faina pana obtinem o pasta groasa in care cocoloasele se sfarama usor cu furculita. Apoi se subtiaza aceasta compozitie cu 1 - 2 oua. 3. Se pune o tigaie cu ulei pe foc. 4. Ficateii se trec prin faina sau prin faina amestecata cu piper rasnit si sare, apoi prin compozitia de ou cu faina. Ficateii se aranjeaza apoi in tigaie, in uleiul incins. Acoperim tigaia cu un capac intrucat ficateii pane stropesc in timpul prajirii. 5. Dupa 3 - 5 minute se intorc ficateii pane pe partea cealalta si se mai lasa pe foc aproximativ 3 - 5 minute. Sunt gata cand amestecul de ou este inchegat pe toate partile si are culoarea aurie. 6. Se scot ficateii pane din tigaie. Se lasa cateva minute sa se scurga excesul de grasime, apoi se pot servi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1979 viz    0 com
1153 viz    0 com
1363 viz    0 com
1584 viz    0 com
1291 viz    0 com
2642 viz    0 com
1126 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019996 (s)