News Flash:

Ficat de vitel in stil venetian

8 Noiembrie 2010
1231 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6519 RON (-0.0005)
USD: 3.9743 RON (-0.0021)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ficatul trebuie sa faca parte din dieta noastra zilnica, deoarece acesta reprezinta o sursa buna de proteine, minerale si vitamine. Ingrediente necesare: 700 g ficat de vitel 700 g ceapa alba lapte sau otet patrunjel unt ulei de masline extravirgin sare Mod de pregatire: Se taie felii ficatul si se lasa la marinat in lapte (apa sau otet), nu mai putin de o ora. Ceapa se taie rondele subtiri. Apoi se caleste in unt si ulei. Ficatul se ia de la marinata si se scurge. Se adauga apoi in tigaie. Se fierbe la foc puternic. La sfarsit se presara cu sare si patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1276 viz    0 com
1037 viz    0 com
1370 viz    0 com
1300 viz    0 com
1053 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0760 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019722 (s)