News Flash:

Escabeche de ton

8 Ianuarie 2011
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
Ai nevoie de:

    * 100 g file de ton taiat cubulete de 2,5 cm
    * sucul si coaja de la doua lime
    * 2 linguri ulei de masline
    * 1 avocado taiat in doua, pe lungime


Pestele trebuie mai intai prajit pe gratar, apoi marinat pe baza de otet si plante aromatice.
Se pun bucatelele de ton preparat intr-un vas de sticla ceramica.

Se toarna sucul de lamaie si coaja rasa.
Se stropeste cu ulei de masline.

Se scoate miezul fructului de avocado si se umple coaja cu tonul preparat.
Se serveste rece, ca prim fel sau ca aperitiv.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1012 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015234 (s)