News Flash:

E vremea muraturilor

30 August 2010
2684 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (+0.0040)
USD: 3.9517 RON (-0.0226)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente muraturi asortate: castraveti de murat patlagele pentru murat ardei capia pepeni pentru murat morcovi taiati fasii, in lung telina tulpini de marar, telina, crengi de visin, catei de usturoi Saramura din 50 g sare la litrul de apa Modul de preparare a retetei: Legumele se aseaza in borcanele in care se vor mura. La suprafata muraturilor se aranjeaza crengi de marar si de visin. Se prepara saramura si se toarna peste muraturile asortate. Borcanele cu muraturi asorate se tin cateva zile la temperatura camerei, pentru a incepe fermentatia lactica. Saramura se vantura apoi, se completeaza si se dau borcanele cu muraturi asortate intr-un loc rece, pentru a nu face floare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0734 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018314 (s)