News Flash:

Dovlecei umpluti cu ton

1 Septembrie 2010
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6478 RON (-0.0072)
USD: 4.0820 RON (-0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Gustul dulceaga al dovleceilor merge bine cu aroma tonului in ulei. Ingrediente 4 dovlecei mici, cu coaja moale 200 gr ton in conserva, in ulei 100 gr orez brun 1 ceapa mare 80 ml suc de tomate patrunjel proaspat, sare, piper Mod de preparare Se curata dovleceii de miez si se taie in doua fiecare, pe lung. Miezul ramas se amesteca bine cu ceapa toccata marunt, sare si piper si se pune la prajit. Dupa 3-4 minute se adauga tonul scurs de ulei si orezul brun, fiert cat trebuie si scurs ulterior. Se repartizeaza compozitia in cele 8 jumatati de dovlecei si se pune in varful fiecarei jumatati cate un manunchi mic de patrunjel proaspat. Se pun dovleceii intr-o tava de sticla termorezistenta, se toarna deasupra sucul de tomate si se da vasul la cuptor 30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0910 (s) | 29 queries | Mysql time :0.016864 (s)