News Flash:

Desert cu napolitana

24 Noiembrie 2010
2269 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6478 RON (-0.0072)
USD: 4.0820 RON (-0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pentru blat ai nevoie de: * 7 albusuri * 1 cana zahar * 6 linguri faina * 250 g rahat * 250 g miez de nuca * 2 foi de napolitana. Pentru crema ai nevoie de: * 7 galbenusuri * 1 cana zahar * 2 linguri cacao * 1 lingura apa * 1 lingura faina * 1/2 pachet margarina * esenta de rom. Pregatesti astfel: 1. Bati albusurile spuma cu o cana de zahar pana se topeste. 2. Incorporezi faina usor, amestecand de jos in sus. 3. Adaugi rahatul taiat cubulete mici si trecut prin faina si miezul de nuca taiat marunt. 4. Amesteci usor pentru a se pastra bulele de aer din albus. 5. Torni aluatul intr-o tava unsa si tapetata si o introduci la cuptor pentru 30-40 minute, pana cand incepe sa se rumeneasca usor. 6. Lasi sa se raceasca. 7. Intr-o cratita, amesteci galbenusurile , zaharul, cacaoa, apa, faina, margarina si esenta de rom si pui la foc, amestecand continuu, pana se ingroasa. 8. Lasi sa se raceasca. 9. Asezi o foaie de napolitana, pui jumatate din crema, blatul de albus cu rahat, restul de crema si, la final, o foaie de napolitana. 10. O dai la rece, dupa care o tai bucati.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015604 (s)