News Flash:

De ce te slabesc salatele

5 Septembrie 2013
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6586 RON (-0.0002)
USD: 4.1342 RON (+0.0279)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Toata lumea stie ca daca vrei sa slabesti trebuie sa o lasi mai moale cu ceafa de porc si sa treci pe salate si apa plata cu lamaie. Hai sa aflam impreuna de ce te slabesc salatele si de ce sunt foarte utile in caz de dieta.

Salatele inseamna legume, ulei de masline, otet de mere, zeama de lamaie, toate aceste ingrediente sunt sanatoase si te ajuta sa slabesti.

Salatele contin multe fibre si antioxidanti esentiali

Fibrele din verdeturi si legume in general dau o senzatie de satietate pretuita in curele de slabire. Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, fara sa te infometezi, ai nevoie de fibre, care sa te faca sa te simti satula si sa iti aduca si alte beneficii.

Salatele mustesc de antioxidanti vegetali, care lupta cu cele mai raspandite boli ale vietii moderne: cancerul si bolile cardiovasculare, dar te protejeaza si impotriva bolilor autoimune sau alergiilor.

Salatele contin multe vitamine si minerale

Majoritatea legumelor din salatele recomandate in diete se consuma crude, ceea ce le pastreaza continutul de vitamine si minerale esentiale intact.
Vitamina C, complexul B, vitamina E, provitamina A, acid folic, dar si vitamine si minerale mai greu de obtinut din alimentatie, cum ar fi mangan, fosfor, molibden, etc.

Salatele contin multa apa si putini carbohidrati

Majoritatea legumelor din salatele recomandate in diete fac parte din grupe de alimente sarace in carbohidrati, care ingrasa si bogate in apa. Castravetii, rosiile, ridichile sau morcovii, telina si merele aduc un aport de hidratare absolut binevenit in organism.

Salatele contin putine grasimi si alea sanatoase

Uleiul de masline e bun natural, fara nicio prelucrare, proaspat stors, plin de vitamine si polifenoli antioxidanti. E mai putin sensibil la tratamente termice, pentru ca nu este la fel de nesaturat ca anteriorul. Cel mai bun ulei de masline este cel extravirgin, obtinut prin presare la rece, pentru ca pastreaza nemodificat tot ce este in maslina. Sigur, exista si ulei de masline "di sansa di oliva", obtinut prin extragere din turta de masline, sau rafinat, dar cel extravirgin este de preferat.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

slabesti salate
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015267 (s)