News Flash:

Daca iti este foame incearca o Ciorba Radauteana!

16 Iunie 2010
3762 Vizualizari | 0 Comentarii
Timp de preparare: 1h 30 min (complexitate redusa) Ingrediente: - 4 pulpe de pui cu tot cu spate sau 6-7 pulpe fara spate sau 4 bucati piept de pui - 1 cub Knorr Gaina; - 4 morcovi - 2 radacini patrunjel sau pastarnac - 2 ardei capia sau grasi - 5 galbenusuri de ou - 400 grame smantana - otet - usturoi - verdeata dupa gust Mod de preparare: Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare si cubul Knorr Gaina. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Se strecoara supa obtinuta. Carnea si legumele se taie in bucati mici (se arunca pielea si oasele) si se pun inapoi in supa, la fiert. Intre timp se bat impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou. Cand supa da in clocot, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continuu. Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita. Se mai fierbe cateva minute. sursa:gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1057 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015373 (s)