News Flash:

Cum sa prepari cei mai deliciosi coltunasi cu branza. Iata o reteta simpla

28 Februarie 2016
2092 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (0.0000)
USD: 4.1120 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
coltunasi
RETETA DE COLTUNASI CU BRANZA
Ingrediente
Pentru aluat avem nevoie de:
400 g faina
1 ou
2 linguri ulei
sare
Pentru umplutura avem nevoie de:
250 g branza de vaci
2 oua
100 g zahar
3 linguri smantana
esenta de rom
Mod de preparare Coltunasi:
Ingredientele pentru umplutura le-am pus la robot si le-am mixat pana au devenit o crema fina si pufoasa.
Se pune faina intr-un castron, se face o gaura la mijloc, in care se adauga oul, putina sare, uleiul si 1 cana de apa calduta. Se amesteca pana se incorporeaza toata faina. Daca mai este nevoie se adauga putina apa.
Coca obtinuta se framanta pana nu se mai lipeste de mana si nici de castron. Daca aluatul este prea moale se mai adauga putina faina.
Cand este gata,se intinde pe masa unsa cu faina o foaie subtire,care se taie in patrate
sau se decupeaza cercuri cu un pahar.
La mijlocul fiecarei forme se pune cate o lingurita de umplutura,
iar marginile se lipesc,dandu-li-se astfel forma de triunghiuri
sau de semiluna.
Eu am presat si cu furculita sa fiu sigura ca nu se desfac. :))
Coltunasii se fierb in apa cu sare in jur de 15 minute.Se scot pe un platou si se presara cu zahar tos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0841 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011298 (s)