News Flash:

Cum prepari pestele

22 Septembrie 2010
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6528 RON (+0.0033)
USD: 4.0873 RON (+0.0104)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pentru prajit se utilizeaza grasimi vegetale ce nu contin apa sau unt incins. In acest fel pestele nu se lipeste de tigaie. Pestele se trece prin pesmet, numai cu putin inainte de prajire. Trecerea prin pesmet, cu mult inainte de prajire face ca pesmetul sa se inmoaie. La prepararea inabusita a pestelui acesta se pune intr-un vas de Yena sau intr-o cratita cu capac, unsa cu grasime, la care se adauga ½ ceasca bullion sau vin alb, lasandu-se la cuptor incins, timp de 15-30 min, pana cand este bine patruns. La prepararea pestelui fiert se vor utiliza urmatoarele: apa, otet, sare, foi de dafin, ceapa, zarzavat de supa, boabe de piper si enibahar. Toate acestea se fierb intens in 10 minute, inainte de a pune pestele preparat in prealabil, cu respectarea celor 3 conditii. Dupa introducerea pestelui se va da un clocot si apoi se va lasa sa fiarba incet, timp de 15-20 minute, pana se patrunde. Pestele se lasa sa se raceasca in zeama in care a fiert. ATENTIE- o fierbere prelungita distruge gustul pestelui.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3620 (s) | 35 queries | Mysql time :0.105071 (s)