News Flash:

Cu ce poti inlocui zaharul?

6 Decembrie 2010
986 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6480 RON (0.0000)
USD: 4.0896 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Fructele proaspete,care conţin o proporţie ideală a diferitelor tipuri de zaharuri, pot înlocui cu succes zahărul. Sucurile de fructe şi fructele sunt o adevărată relaxare pentru organism, ducînd la normalizarea glicemiei, la reglarea funcţiilor pancreasului, la rafinarea gustului şi a percepţiilor olfactive. Mierea de albine este un îndulcitor ideal pentru ceaiuri, lapte sau sucuri. Mierea de albine reprezintă un amestec complex de zaharuri naturale, fiind un aliment viu pe care organismul uman îl asimilează fără probleme. Mierea nu poate fi folosită la obţinerea unor prăjituri sau a cozonacilor (aluatul îndulcit cu miere nu creşte) şi nici a majorităţii dulciurilor tradiţionale preparate termic (mierea încălzită la peste 70°C îşi pierde proprietăţile şi devine toxică pentru organismul uman). Zahărul brut este un alt înlocuitor al zahărului rafinat. Acest zahăr brut este foarte asemănător cu zahărul obişnuit, dar considerabil mai închis la culoare şi cu o formă mai neregulată decat a zahărului normal. Pentru prăjituri, cozonaci sau alte dulciuri, zahărul brut se comportă la fel ca şi cel obişnuit însă are punctul de topire mai scăzut, face mai puţină spumă, iar un avantaj important este acela că este mult mai sănătos pentru organismul uman decat zahărul rafinat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fructele proaspete
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1008 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020438 (s)