News Flash:

Cu ce NU trebuie sa combini carnea de miel

12 Aprilie 2015
712 Vizualizari | 0 Comentarii
Consumata alaturi de legumecarnea este chiar benefica organismului, datorita continutului de fier si zinc. Nu trebuie insa asociata cu painepaste sau alcool. Preparatele din miel stropite cu bautura "garanteaza" declansarea uneipancreatite acute. Deser­turile traditionale trebuie consumate la distante mari de timp fata de carnea de ied.
Poate provoca alergii copiilor si batranilor. Mai mult, grasimile saturate si colesterolul din componenta acestei carni favorizeaza ingrosarea arterelor si aparitia bolilor de inima. Alte persoane cu grad de risc sunt cele care au probleme cu ficatul, rinichii, pancreasul, colesterolul, hipertensiunea arteriala, trigliceridele ridicate si obezii.

Specialistii in nutritie spun ca preparatele din miel isi merita locul pe masa de Paste. “Ficatul de miel este bogat in vitamina B12 si minerale, esentiale pentru vitalitate si energie", lamureste Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, potrivit evz.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

legume carnea fier zinc paine paste alcool miel pancreatite acute
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1066 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013621 (s)