News Flash:

Creveţi cu smantană

22 Iulie 2010
1432 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: - 300 g cozi de creveţi decorticaţi, - 500 g smantană, - trei linguri de făină, - o lingură de ulei, - sare, - piper. Preparare: 1. Creveţii se spală sub jet de apă. Intr-o crăticioară se încălzeşte uleiul, apoi se adaugă deodată întreaga cantitate de creveţi. 2. Se lasă să fiarbă cinci minute. 3. Separat, se pregăteşte sosul de smantană. Făina se amestecă cu puţină apă, cu grijă, ca să nu obţineţi cocoloaşe. 4. Se adaugă apoi smantana şi se amestecă bine. Se aşază vasul pe foc şi se amestecă încontinuu. 5. Cand s-a subţiat, se adaugă creveţii. Se amestecă uşor, pană se îngroaşă sosul. 6. Se potriveşte de sare şi piper. Se decorează cu o frunzuliţă de pătrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1463 viz    0 com
1398 viz    0 com
1973 viz    0 com
1003 viz    0 com
1384 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0836 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010302 (s)