News Flash:

Creveţi cu smantană

22 Iulie 2010
1350 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6519 RON (-0.0005)
USD: 3.9743 RON (-0.0021)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente: - 300 g cozi de creveţi decorticaţi, - 500 g smantană, - trei linguri de făină, - o lingură de ulei, - sare, - piper. Preparare: 1. Creveţii se spală sub jet de apă. Intr-o crăticioară se încălzeşte uleiul, apoi se adaugă deodată întreaga cantitate de creveţi. 2. Se lasă să fiarbă cinci minute. 3. Separat, se pregăteşte sosul de smantană. Făina se amestecă cu puţină apă, cu grijă, ca să nu obţineţi cocoloaşe. 4. Se adaugă apoi smantana şi se amestecă bine. Se aşază vasul pe foc şi se amestecă încontinuu. 5. Cand s-a subţiat, se adaugă creveţii. Se amestecă uşor, pană se îngroaşă sosul. 6. Se potriveşte de sare şi piper. Se decorează cu o frunzuliţă de pătrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1405 viz    0 com
1330 viz    0 com
1896 viz    0 com
962 viz    0 com
1306 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0975 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014822 (s)