News Flash:

Creveţi cu smantană

22 Iulie 2010
1423 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: - 300 g cozi de creveţi decorticaţi, - 500 g smantană, - trei linguri de făină, - o lingură de ulei, - sare, - piper. Preparare: 1. Creveţii se spală sub jet de apă. Intr-o crăticioară se încălzeşte uleiul, apoi se adaugă deodată întreaga cantitate de creveţi. 2. Se lasă să fiarbă cinci minute. 3. Separat, se pregăteşte sosul de smantană. Făina se amestecă cu puţină apă, cu grijă, ca să nu obţineţi cocoloaşe. 4. Se adaugă apoi smantana şi se amestecă bine. Se aşază vasul pe foc şi se amestecă încontinuu. 5. Cand s-a subţiat, se adaugă creveţii. Se amestecă uşor, pană se îngroaşă sosul. 6. Se potriveşte de sare şi piper. Se decorează cu o frunzuliţă de pătrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1454 viz    0 com
1392 viz    0 com
1972 viz    0 com
998 viz    0 com
1378 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1005 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014129 (s)