News Flash:

Cod împachetat cu legume

24 Septembrie 2010
1362 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6524 RON (+0.0046)
USD: 3.9764 RON (-0.0029)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente (pentru o porţie): 200 g cod, 30 g ardei gras, 30 g ceapă, 30 g ţelină, 30 g morcov, 2 g sare, un gram piper, 30 ml ulei măsline extravirgin, 30 ml sos soia, 30 ml zeamă de lime, 50 g por­to­cală, frunze de pătrunjel, busuioc şi rozmarin. Preparare: peştele şi legumele (tăiate bucăţele sau solzi, după caz) se pun într-un plic făcut din staniol. Peste ele se adaugă condimentele şi ierburile aromate, uleiul, sosul de soia şi zeama de lime. Pentru un plus de aromă, se pun în plic cateva felii foarte subţiri de portocală. Plicul sigilat se lasă la cuptor pentru 20 de minute, la 200 de grade Celsius, apoi se desface, iar con­ţinutul se pune pe o farfurie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

2009 viz    0 com
1750 viz    0 com
1070 viz    0 com
1144 viz    0 com
2554 viz    0 com
949 viz    0 com
1035 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0846 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014423 (s)