News Flash:

Clatite chinezesti cu carne si legume

30 Iulie 2010
1664 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente: Aluatul: - 60 g faina - 2 oua - 1/2 l.c.sare - 40 g unt Umplutura: - 400 g piept de rata - 80 g morcovi - 80 g pere - 50 g muguri de soia - 20 g ghimbir proaspat - 40 g alune americane - 2 l sos de soia - 1 legatura ceapa verde - piper - sare Mod de preparare: Se amesteca faina cu 125 ml apa, oua, sare si 1/2 din unt si se vor praji cu cealalta 1/2.Carnea se taie felii subtiri, morcovul se taie felii subtiri, perele tot felii subtiri, mugurii de soia se curata, ghimbirul se da prin razatoare si se amesteca cu sosul de soia.Pielita de pe pieptul de rata se topeste intr-o tigaie si in ea se trage carnea.Apoi se adauga morcovul, para, sosul de soia, se lasa sa scada dupa care se pun alunele prajite fara grasime, mugurii de soia.Se toarna pe fiecare clatita si se pliaza dublu, ceapa verde se taie marunt si se presara peste clatite cand se servesc.Pofta buna!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1073 viz    0 com
2040 viz    0 com
1331 viz    0 com
2489 viz    0 com
1312 viz    0 com
1374 viz    0 com
1419 viz    0 com
1354 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2105 (s) | 35 queries | Mysql time :0.042798 (s)