News Flash:

Ciorba de pui a la grec

30 Noiembrie 2010
2407 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (0.0000)
USD: 3.9517 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ai nevoie de: - 1 pui de 1 kg - 2 morcovi - 1 radacina patrunjel mare - 1 bucata telina (aprox 150 gr) - 1 lingurita piper boabe negru - 200 ml smantana - 150 ml lapte - 3 galbenusuri - 60 gr orez - 1 lamaie - 2 lingurite sare - 3 linguri ulei - 2 fire marar (sau patrunjel) Cum prepari: Puiul se taie bucati si se pune la fiert intr-o oala cu 2,5 litri, la care se adauga boabe de piper. Zarzavaturile se taie bucati mari si se pun in oala alaturi de pui. Se adauga o lingurita de sare. Se fierbe la foc mediu si se ia din cand in cand spuma de deasupra. Dupa ce s-a fiert carnea, se strecoara supa, iar carnea se da jos de pe os. Intr-un alt vas se pune la fiert orezul cu multa sare si apa. Se caleste morcovul care anterior a fost dat pe razatoare. Se adauga apoi supa strecurata si carnea rupta bucatele. Intr-un vas se bat galbenusurile cu laptele, dupa care se adauga smantana. Se pun cam 5-6 polonice de supa fierbinte peste si se amesteca cu telul tot timpul pentru omogenizarea compozitiei obtinute. Se toarna apoi treptat in oala cu supa, amestecand pentru obtinerea unei compozitii omogene. Se adauga orezul fiert si scurs de apa, dupa care se pune suc de lamaie dupa gust. Se lasa pe foc mic inca 10 minute, dupa care se ia de pe foc si se presara patrunjel maruntit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1254 viz    0 com
1575 viz    0 com
1151 viz    0 com
1277 viz    0 com
2248 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0882 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020138 (s)