News Flash:

Ciorbă rădăuţeană

23 Septembrie 2010
1773 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6478 RON (-0.0072)
USD: 4.0820 RON (-0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente: - doi piepţi de pui, - trei morcovi, - trei cepe, - 1/2 ţelină, - un ardei gras, - 250 ml smantană, - patru gălbenuşuri, - o căpăţană de usturoi, - oţet, sare. Preparare: Piepţii de pui se taie în două şi se pun la fiert în apă rece. Cand încep să fiarbă, se curăţă spuma şi se adaugă legumele curăţate şi tăiate în bucăţi mari şi sare. Se fierbe la foc moderat pană ce carnea se frăgezeşte. Legumele şi carnea se scot pe o farfurie, iar supa se strecoară. Carnea se rupe în faşii mici şi se adaugă în supă. Se potriveşte la gust cu sare şi cu oţet, se mai dă în cateva clocote şi se drege cu smantană amestecată cu gălbenuşurile de ou. Se poate servi cu mujdei de usturoi şi cu oţet.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014444 (s)