News Flash:

Chifteluţe marinate

16 Iulie 2010
1327 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6495 RON (+0.0015)
USD: 4.0769 RON (-0.0127)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente: - 500 g carne tocată de pui - două cepe - o jumătate de pahar cu bulion - o felie paine albă - un morcov - o ţelină - un cartof - două linguri făină - două ouă - sare - piper - verdeaţă. Preparare: 1. Felia de paine se înmoaie în apă, se stoarce şi se dă prin maşina de tocat. Apoi se amestecă cu carnea tocată. 2. In această compoziţie se adaugă ouăle, ceapa tăiată mărunt şi călită, zarzavatul dat pe răzătoare, verdeaţa şi sarea. 3. Apoi se fac chifteluţe, se dau prin făină şi se prăjesc pe toate părţile în ulei. 4. Chifteluţele prăjite se pun într-o cratiţă, se adaugă bulion de roşii, un pahar cu supă de carne şi piper. 5. Cratiţa se acoperă cu capac şi se lasă să fiarbă înăbuşit, la foc mic, 10-20 minute. Se pune apoi sare, iar cand se servesc la masă, se presară pătrunjel şi mărar verde tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0843 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013981 (s)