News Flash:

Cel mai simplu truc ca sa faci o ciocolata calda mai delicioasa

4 Ianuarie 2013
1774 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6607 RON (+0.0040)
USD: 4.0937 RON (+0.0343)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Cercetatorii au demonstrat inca o data cat de important este aspectul vizual pentru ceea ce mancam sau bem. Gustul poate fi accentuat prin simpla asociere cu o culoare potrivita a ambalajului.

Oamenii de stiinta spanioli si britanici au descoperit ca o cana portocalie face ciocolata calda sa aiba un gust mult mai bun, in timp ce una alba sau rosie nu-i accentueaza aromele. "Culoarea recipientului in care sunt servite alimentele şi bauturile poate ameliora anumite caracteristici precum gustul sau aroma", a declarat Betina Piqueras-Fiszman, intr-un comunicat emis de Universitatea Politehnica din Valencia.

Asa ca tot ce trebuie sa faci ca sa te bucuri de cea mai buna ciocolata calda este sa o bei dintr-o cana portocalie. Cazul ciocolatei calde servite intr-o ceasca portocalie nu este singular. Sucurile cu lamaile par mai gustoase daca sunt ambalate in sticle galbene, in timp ce bauturile racoritoare sunt mai bune in ambalaje albastre. De asemenea, o bautura servita intr-un ambalaj roz pare mai dulce decat este in realitate.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aspectul vizual mancam bem gustul accentuat culoare potrivita ceasca
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0689 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013983 (s)