News Flash:

Ce ulei sa pui in salata

22 Septembrie 2011
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
Bogate în acizi grasi  polinesaturati, uleiurile ve­getale au multi acizi omega-3 si omega-6, atât de sanatosi pentru inima.

Uleiul de sâmbure de struguri, recomandat diabeticilor. Este folosit în tratarea diabetului, în scaderea nivelului ridicat de colesterol si prevenirea afectiunilor la inima.

Grasimile sanatoase îl transforma într-un aliment de baza din dieta cardiacilor. Poate fi folosit cu succes în stabilizarea nivelului de zahar din sânge la persoanele care sufera de diabet.

Uleiul de floare-soarelui scade colesterolul. Uleiul de floarea-soarelui are un continut scazut de colesterol si sodiu.

Este indicat numai la salate, la sosuri reci sau la alimente înabusite. Nu este bun pentru prajit si nici pentru ciorbe, supe, to­canite sau paste, ci doar la final, dupa ce s-a încheiat fierberea.

Astfel se evita schimbarea structurii chimice a uleiului si devine benefic pentru sanatatea noastra pe termen lung.

Uleiul de po­rumb întareste muschii. Uleiul obtinut din germeni de porumb contine într-un procent însemnat vitamina E care este un antioxidant eficace si care contribuie la fortificarea sistemului imunitar si muscular al omului.

Ea mai este numita si "vitamina tineretii", fiind un antioxidant care încetineste procesul de îmbatrânire în organism.

Este cunoscut ca un ulei dietetic recomandat în alimentatia bolnavilor de diabet si a celor care sufera de boli ale stomacului.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017628 (s)