News Flash:

Cartofi umpluti

21 Octombrie 2010
1472 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6478 RON (-0.0072)
USD: 4.0820 RON (-0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pentru cel mai de succes aperitiv, aveti nevoie de: - 10-12 cartofi medii - 50g de slaninuta afumata - 200g kaizer - 200g sunca presata - o ceapa mareeeeeeeee - 100g de cascaval ras - sare + piper - o bucatica de unt pentru uns tava Cartofii se fierb intregi, apoi se curata de coaja, se taie in jumatate pe lung si cu ajutorul unei lingurite se scobeste miezul Separat se pune in cratita slaninuta taiata bucatele mici. Eu nu am adaugat deloc ulei sau grasime pt ca atat slaninuta cat si kaizerul lasa destula grasime pentru prajit. Peste slaninuta se pune ceapa si se calesc putin impreuna, apoi kaizerul maruntit, si in final cand toate sunt prajite se adauga miezul scobit din cartofi (pisat cu furculita si se condimenteaza). Intr-o tava unsa cu unt se aseaza jumatatile de cartofi, se umplu cu cate o lingura buna din compozitia facuta anterior, apoi peste fiecare cartof se aseaza cate o feliuta de sunca presata si cascaval ras. Se dau la cuptorul incins cca 10 minute pana se topeste cascavalul. Nu e nevoie sa stea mai mult la cuptor pentru ca practic toate ingredientele sunt facute, trebuie doar sa se intrepatrunda gusturile.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1319 viz    0 com
1694 viz    0 com
1853 viz    0 com
5338 viz    0 com
1344 viz    0 com
1408 viz    0 com
2849 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0921 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011677 (s)