News Flash:

Cartofi grecesti

10 Ianuarie 2011
2048 Vizualizari | 0 Comentarii
INGREDIENTE:
- 8 cartofi
- ierburi aromate
- ulei de masline
- mustar englezesc
- 4, 5 bucati de usturoi taiate foarte fin

PASUL 1. Taiati cartofii în cubulete de marime medie si asezati-i într-o tava adânca. Poate fi si alt recipient termorezistent. Turnati peste ei apa fierbinte atât cât sa îi acopere în proportie de 66%.

PASUL 2. Presarati pe deasupra lor usturoiul taiat fin, adaugati una sau doua lingurite de mustar englezesc (nu trebuie sa îl întindeti perfect pentru ca se va amesteca cu apa). Împrastiati peste cartofi iarba aromata, turnati ulei de masline din belsug si sare si piper dupa gust. Acoperiti tava cu o folie de staniol.

PASUL 3. Puneti tava în cuptor la foc mediu spre mare. Coacerea dureaza între o ora si o ora si douazeci de minute. Când apa a fost absorbita în proportie de 80% de cartofi, înlaturati folia de aluminiu si puneti din nou în cuptor pentru 15-20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pasul 1 pasul 2 pasul 3
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1234 viz    0 com
1123 viz    0 com
1676 viz    0 com
1291 viz    0 com
11142 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1102 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020189 (s)