News Flash:

Cartofi frantuzesti

8 Martie 2011
1634 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: un kilogram de cartofi, 200 ml de smântâna, cinci oua, trei linguri faina, 300 g bacon, sare, piper, patru linguri de ulei, 150 g cascaval ras.

Preparare: cartofii se fierb în apa cu sare. Se scurg apoi de lichid si se feliaza. Se amesteca cu smântâna, trei oua, faina, sare, piper si baconul tras la tigaie. Celelalte doua oua se fierb tari, apoi se taie în doua. Se pune tot amestecul într-o tava unsa cu ulei, se asaza jumatatile de ou deasupra, se rade cascavalul si se dau la cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ingrediente preparare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4225 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013157 (s)