News Flash:

Cartofi frantuzesti

5 Octombrie 2010
1978 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (0.0000)
USD: 3.9517 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cartofii frantuzesti pot fi serviti ca felul doi sau ca garnitura la friptura de pui. Ingrediente cartofi frantuzesti: 700 g cartofi 4 oua 200 g smantana 50 g unt 5 linguri pesmet sare Modul de preparare a retetei: Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Cand furculita intra in ei (dupa ce cartofii au fiert aproximativ 30 minute) se scurg de apa , se curata de coaja si se taie in rondele. Ouale se fierb tare si se curata de coaja, apoi se taie in rondele. Se unge o cratita de 2l cu unt, se tapeteaza cu pesmet, apoi se pune un strat de cartofi (jumatate din cartofii fierti). Peste cartofi se pun 2 oua fierte, taiate in rondele. Se repeta cu restul de cartofi si de oua. Se topeste untul si se amesteca cu pesmetul, cu jumatate din cantitatea de smantana si 1/2 lingurita de sare. Se toarna acest amestec peste cartofii din cratita, apoi se dau cartofii frantuzesti la cuptor, 10-15 minute. Cand se scot din cuptor se adauga si restul de smantana, apoi se servesc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1153 viz    0 com
1363 viz    0 com
1583 viz    0 com
1291 viz    0 com
2642 viz    0 com
1126 viz    0 com
1809 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0806 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013785 (s)