News Flash:

Cartofi cu branza de oi sau telemea

14 Martie 2011
1687 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

- 800 g cartofi;
- 1 ceasca smantana;
- 100 g unt;
- margarina sau untura;
- 150-200 g branza de oaie sau telemea;
- 2 oua;
- sare.

Mod de preparare:

Cartofii spalati se fierb in apa clocotita cu sare. Se curata de coaja si se taie in felii rotunde potrivit de subtiri.

Intr-o tava emailata si unsa bine cu untura sau alta grasime topita, se asaza un rind de cartofi. Peste acestea se presara branza de oaie sfaramata sau telemea rasa.

Se stropeste din nou cu grasime si in felul acesta se continua pana cand deasupra se termina cu grasime.

Ouale cu putina sare se bat bine cu furculita. Se toarna peste cartofi, se intinde in asa fel ca sa poata strabate toti cartofii.

Se da la cuptor si dupa 20-25 de minute se serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1082 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021159 (s)