News Flash:

Carnati picanti

11 Decembrie 2010
1633 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (+0.0040)
USD: 3.9517 RON (-0.0226)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
"Regii mesei de Craciun", carnatii sunt prea gustosi pentru a-i omite. Noi te invatam cum sa-i prepari. Vei vedea ca este mai simplu decat credeai. Reteta este preluata din volumul "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti", scrisa de Radu Anton Roman si aparuta la editura Paideia. Ingrediente si cantitati: 3 kg carne macra de porc 1,5 kg de slanina 3 capatani de usturoi mate (se tin in apa rece, sa nu se usuce) mirodenii: cimbru si ienibahar (cam 2 linguri) sare si piper, dupa gust Mod de preparare: 1. Se toaca carnea si slanina bucatele. Se toaca apoi si usturoiul pasta, cu putina apa rece. 2. Se framanta totul cu sare, usturoi si mirodenii. 3. Se umplu matele: mai lejer cele care se vor manca proaspete si mai infundat (si mai sarate) cele care vor fi afumate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1089 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016051 (s)