News Flash:

Burritos

30 Octombrie 2010
1300 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (0.0000)
USD: 3.9517 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente 200 g carne de vita (antricot) 1 cana de orez fiert 1 ceapa mica 1 ardei gras mic 1 conserva mica de fasole (optional) 50 g cascaval 2 linguri de smantana 2 tortilla din faina 2-3 linguri de pico de gallo ulei condimente pentru friptura, sare, sos Tabasco Mod de preparare 1. Se curata ardeiul si ceapa si se taie julienne. Se calesc in putin ulei cu apa pana se inmoaie si ceapa devine translucida. Intre timp se taie carnea felii subtiri de 2-3 mm grosime si 2-3 cm lungime. Se freaca carnea cu putina sare, Tabasco si condimente. Se incing 2-3 linguri de ulei si se prajeste pana se rumeneste frumos, la foc mare. 2. Se incalzeste orezul si fasolea. Se intinde tortilla si se pune jumatate de orez, ceapa si ardei calit, o lingura de smantana, cascaval, fasole, rosii (pico de gallo), sos Tabasco. Se ruleaza si se mananca cat este inca cald. Sugestii Carnea se poate face in mai multe feluri. Poate fi friptura la gratar, friptura cu sos in care se adauga Tabasco sau alt sos de ardei iuti, „barbacoa”. Puteti folosi carne de pui sau carne de porc. Se mai poate pune si guacamole, salsa cu porumb si/sau salata verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1054 viz    0 com
1200 viz    0 com
3475 viz    0 com
4510 viz    0 com
1114 viz    0 com
1218 viz    0 com
1766 viz    0 com
1438 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1096 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015002 (s)