News Flash:

Burgher in mai multe variante

29 Septembrie 2010
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6478 RON (+0.0043)
USD: 3.9793 RON (-0.0072)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
1. Clasic. Intai trebuie sa plecam de la reteta de baza a burgerului. Un burger, asa cum il inteleg eu, consista din 115-200 de grame de carne de vita tocata, amestecata cu putina sare si piper negru proaspat macinat. Aceasta bucata se transforma, cu mana, dupa ce se amesteca bine, intr-o chiftea plata, care se prepara ca atare pe gratar sau grill. 2. Cu branza. Plecand de la aceasta reteta ajungem la ceea ce cunoastem drept 'cheeseburger'. In ultimul minut al pregatirii burgerului pe gratar se adauga doua felii de branza cheddar. Se serveste de preferinta cu o chifla cu susan. 3. Cu branza albastra. In interiorul chiflei in care se va aseza burgerul se presara bucati de branza albastra, apoi se da chifla la cuptor pana cand se topeste branza. 4. Cu bacon si branza. Se pun bucati subtiri de bacon afumat pe grill si se lasa putin sa se rumeneasca, apoi se pune baconul intr-un burger preparat ca la punctul 2, cu branza cheddar. 5. Cu bacon, branza si ou. O combinatie intre burgerul nr. 1 si burgerul nr 4, doar ca adaugi in chifla si un ou ochi. 6. Cu ceapa caramelizata. Taie o ceapa solzisori, apoi caramelizeaz-o in unt (o sa dureze cam o jumatate de ora). Condimenteaza cu sare si piper, apoi pune-o deasupra burgerului clasic, intre doua bucati de paine cu susan. 7. Cu muraturi. Prepara burgerul clasic, apoi pune deasupra svaiter, in loc de branza cheddar. Serveste pe chifle cu cartof, alaturi de castraveciori murati. 8. Cu ciuperci. Alege niste ciuperci mici, taie-le felii, rumeneste-le in unt, apoi adauga doi catei de usturoi, doua linguri de sos Worchestershire si patrunjel proaspat. Se servesc cu burgerul clasic. 9. Maioneza si salata. Pregateste burgerul clasic. Serveste cu o felie de de rosie care a fost lasata putin pe gratar, maioneza cu usturoi si o felie de salata verde. 10. Cu fasole rosie. Prepara burgerul clasic, peste care pui sos de branza, ceapa rosie si fasole rosie, in prealabil fiarta. 11. Cu sos delicios. Combina o jumatate de cana de maioneza, 4 linguri de sos Worchestershire si o lingura de mustar iute. Cu acest amestec, unge painea care va fi folosita in prepararea burgerului cu branza. 12. Stil italian. Prepara burgerul clasic. Serveste-l cu ciabatta, pe care ai pus gorgonzolla, rosii cherry si pancetta care a fost in prealabil putin prajita intr-o tigaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

1 clasic
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1809 viz    0 com
1011 viz    0 com
1158 viz    0 com
1362 viz    0 com
2009 viz    0 com
1748 viz    0 com
1070 viz    0 com
1143 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1001 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020079 (s)