News Flash:

Bulionul de casa - simplu, delicios si sanatos

18 Septembrie 2010
1254 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6571 RON (+0.0093)
USD: 4.0846 RON (+0.0026)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
•Portii: 10 borcane de 400 g •Timp de preparare: 4 ore •Dificultate: simpla Ingrediente: 10 kg rosii coapte + 2 linguri de sare. Mod de perparare Spala bine rosiile si zdrobeste-le cu mana. Pune-le la fiert intr-o oala mare si smaltuita, dar nu direct pe flacara, ca sa nu se prinda de fundul vasului, ci pe o tabla mare. Amesteca din cand in cand cu o lingura de lemn. Cand rosiile s-au fiert, strecoara-le printr-o sita adanca, ca sa elimini cojile si o parte din samburi. Pune din nou pasta la fiert cu sare, inca doua ore sau mai mult, in functie de consistenta dorita. Pune borcanele intr-un vas cu apa calda, tot pe foc, si toarna in fiecare cate un deget de pasta. Lasa vreo 5 minute sa se infierbante si apoi umple-le. Leaga borcanele si da-le din nou la fiert, in apa, o jumatate de ora. Lasa-le sa se raceasca intr-o patura pana dimineata. Trucuri •Foloseste rosii mici si moi, pentru ca sunt cele mai coapte. Chiar daca au coaja plesnita, oricum o vei indeparta. Aceste rosii lasa cea mai multa zeama. •Evita sa iei rosii mari, pentru ca pot fi necoapte in mijloc. •Opareste-le putin in apa clocotita - se curata mai usor de coaja. •Pune cratita la fiert pe o tabla - astfel, sucul de rosii nu se va prinde de fundul cratitei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1116 viz    0 com
2200 viz    0 com
1065 viz    0 com
1116 viz    0 com
1167 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0922 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013727 (s)