News Flash:

Budinca de peste

4 Noiembrie 2010
1370 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (+0.0040)
USD: 3.9517 RON (-0.0226)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente budinca de peste: 800 g peste 2 foi dafin 1 pahar ulei de masline 6 cepe 500 g rosii 2 ardei grasi sare piper 1 lingurita de zahar usturoi patrunjel si marar 150 g orez Modul de preparare a retetei: Aceasta budinca se poate pregati si cu peste sarat. In acest caz, pestele trebuie tinut 2-3 ore intr-o cratita cu apa rece, care va fi schimbata de 3-4 ori. Apoi, pestele va fi pus la fiert in apa clocotita, in care se adauga foile de dafin. Se lasa sa dea 2-3 clocote. Se scoate pestele, se taie in bucati potrivite, se curata de piele si aripioare. Intr-o cratita se auresc usor cepele taiate marunt, rosiile curatate de pielita si tocate, ardeii taiati in felii si se sareaza, pipereaza, se adauga zaharul si 2 catei de usturoi. Dupa ce a fiert la foc mic aproape 1/2 de ora, se lasa sa se raceasca si se da aceasta compozitie prin masina de tocat. Intr-o cratita unsa cu unt se asaza un strat din piureul de legume, apoi cateva bucati de peste, alternand straturile, pana ce ultimul va fi tot de legume. Se presara mult marar si patrunjel tocat si se lasa cratita in cuptor pentru 1/2 de ora. Budinca se serveste cu un pilaf de orez.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1300 viz    0 com
1053 viz    0 com
1199 viz    0 com
3474 viz    0 com
4509 viz    0 com
1114 viz    0 com
1217 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1056 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020606 (s)