News Flash:

Boema (de Post)

17 Noiembrie 2010
2820 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6540 RON (0.0000)
USD: 4.1197 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente: Blat: 75 ml ulei 200 g zahar 250 ml apa minerala 2 lg cacao 2 lg gem prune 100 g nuci macinate o lg rasa de bicarbonat 2 cani faina Crema: 200g ciocolata de post 200 ml frisca vegetala esenta de rom Glazura: 2 plicuri de glazura de ciocolata (Dr. Oetker) Sirop: 250g zahar 400ml apa 3lg cacao 50g margarina Rama esenta de rom Decor: 300ml frisca ciocolata Preparare: Blat: Se face din ingredientele de mai sus o compozitie care se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit. Compozitia acestui blat este la fel ca la negreasa. Crema: Peste ciocolata topita(sa nu fie fierbinte)se adauga frisca batuta. Se amesteca si se da la frigider pentru doua ore. Dupa ce sa racit bine se spumeaza cu mixerul si se adauga esenta de rom. Glazura: Se face conform instructiunilor de pe plic Siropul: Toate ingredientele se fierb circa 20 min. Se raceste. Decor: Frisca se spumeaza Asamblare: Blatul se taie in bucati patrate, se insiropeaza apoi se glaseaza fiecare in parte cu glazura. Se da la rece pentru 30 min pana se intareste glazura. Dupa ce s-a intarit glazura, trasam pe fiecare bucata un cerc generos de crema iar deasupra cu ajutorul unui pos cu sprit se decoreaza cu frisca. Optional se rade sau se face gratar de ciocolata Timp Preparare: 3 h Complexitate: medie
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1977 viz    0 com
1388 viz    0 com
2654 viz    0 com
1491 viz    0 com
1036 viz    0 com
3425 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0702 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011903 (s)