News Flash:

Bezele cu caramel

29 Martie 2011
1905 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente

6 albusuri, 250 g zahar pudra, 5 lingurite zahar tos.

Preparare

Zaharul tos se pune pe foc intr-o tigaie. Cand devine brun-inchis, se adauga 4-5 lingurite de apa si se lasa sa fiarba pana s obtine un sirop gros ca mierea. Pana la intrebuintare, se tine la cald ca sa nu se intareasca. Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se bat din nou cu telul pana se intareste compozitia. Se pune vasul la bainmarie si se bate fara intrerupere pana se intareste spuma si nu mai cade de pe tel. Se adauga apoi siropul si se amesteca bine. In acaesta compozitie se pot adauga cateva nuci taiate cu cutitul. Bezelele se pun cu lingurita pe o tava presarata cu faina, cu distanta intre ele si se coc la foc foarte slab pana se usuca. Cand sunt reci se scot din tava.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ingrediente preparare
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1174 viz    0 com
1891 viz    0 com
1250 viz    0 com
1831 viz    0 com
1501 viz    0 com
1287 viz    0 com
1158 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1076 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015586 (s)