News Flash:

Anastasia Lazariuc - artista care ramane mereu tanara

7 Iulie 2011
1565 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Anastasia Lazariuc, o foarte cunoscuta cantareata de muzica usoara, cu radacini basarabene, s-a nascut pe 6 iulie 1953, in satul Bacioi din Republica Moldova, fiind al 11-lea copil al unei familii de conditie sociala modesta.

Stilul cald si melodios al frumoasei interprete, care a implinit miercuri 58 de ani, dublat de un farmec personal aparte, i-au adus, in timp, o popularitate deosebita in randurile unor largi categorii de iubitori ai muzicii pop de calitate, cu inflexiuni romantice.

Anastasia Lazariuc a urmat la Chisinau Scoala de muzica "Stefan Neaga" (sectia dirijat coral) si Institutul de Arte "Gavril Muzicescu".

Cariera muzicala:

S-a lansat cu piesele regretatului Ion Aldea-Teodorovici "Pana la lacrimi mi-e draga viata", "Seara albastra" si "Fuga, fuga"
Solista a unui cunoscut grup din Chisinau, "Sonor" - 1972
Angajata la Filarmonica din Cernauti - 1975
Solista a Radiofuziunii din Chisinau - 1976
Colaborari fructuoase cu televiziuni din tarile fostei URSS
A scos mai multe albume cu muzica romaneasca la casa de discuri "Melodia" din Moscova
Din 1989 incepe colaborarea cu binecunoscuti artisti din Romania (Alexandru Arsinel, Anda Calugareanu, Mihai Constantinescu s.a)
Recital la Mamaia 1990
In 1992 se stabileste la Bucuresti
Face un cuplu de mare succes cu Mihai Constantinescu pe scena (se vorbeste chiar si de o presupusa relatie amoroasa intre cei doi, in paralel cu fulminanta colaborare artistica)
Sute de spectacole si aparitii radio-TV, atat in tara, cat si in zeci de tari ale lumii
Compozitorii preferati: Aldea Teodorovici, Eugen Doga, Mihai Constantinescu, Mihai Alexandru
Artista Emerita a Republicii Moldova

Discografie:

Primavara - 1983
Cred in dragoste - 1985
Ochii mei - 1987
La est si la vest de Prut (cu Mihai Constantinescu) - 1991
Adio, tristete (cu Mihai Constantinescu) - 1993
Maria (cu Mihai Constantinescu) - 1994
Anastasia - 1995
Cine poate sti - 1997
Cu tine - 2000
Destin - 2003
Sinceritate - 2008

A fost considerata de-a lungul anilor cea mai frumoasa femeie din Republica Moldova. De altfel, si la aproape sase decenii de viata ea are un look de invidiat.

Din primul mariaj are doi copii, pe Andrei (34 ani) si pe deja celebra Ileana (29 de ani), fata fiind sotia lui Ion Ion Tiriac (nimeni altul decat baiatul cel mare al miliardarului si fostului tenismen Ion Tiriac).

De cinci ani, Anastasia traieste o frumoasa si discreta poveste de dragoste cu iluzionistul Leonard Iozefini, cu 10 ani mai tanar decat solista slagarului "Maria".
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1068 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016904 (s)