News Flash:

5 bauturi revigorante pe baza de cafea, pentru anotimpul cald

29 Mai 2018
307 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7142 RON (+0.0061)
USD: 4.1491 RON (+0.0114)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Odata cu venirea verii, temperaturile incep sa creasca in termometre, iar noi simtim din ce in ce mai tare nevoia de lichide. Brightside.me iti propune 5 idei de bauturi fresh si revigorante pe baza de cafea, cu care te poti rasfata in zilele toride.

1. Iced Frappe Clasic

Ingrediente:

espresso dublu
1/3 pahar de gheata
100 ml lapte
zahar sau sirop de ciocolata
fulgi de ciocolata
Mod de preparare:

Pisam gheata cu ajutorul unui blender
Punem gheata in pahar
Folosim un recipient separat in care amestecam espresso-ul, zaharul si laptele
Combinam amestecul obtinut cu gheata
Decoram paharul cu fulgi de ciocolata
2. Placere din ciocolata si menta

Ingrediente:

150 ml de cafea proaspat facuta
100g de ciocolata neagra
sirop de menta sau lichior
inghetata
Mod de preparare:

Topim ciocolata in cafea la o temperatura ridicata
Asteptam sa se raceasca si amestecam cu siropul
Amestecam totul in blender
Pisam gheata si o adaugam intr-un pahar alaturi de continutul obtinut in blender
Adaugam niste inghetata in continut
Decoram paharul cu fulgi de ciocolata dupa preferinte
3. Cafea cu aroma de banana si scortisoara

Ingrediente:

300 ml cafea concentrata
100g inghetata
o banana
putina scortisoara
fulgi de ciocolata
Mod de preparare:

Facem cafeaua, o lasam sa se raceasca si adaugam inghetata
Pasam banana cu o furculita si mai apoi o adaugam intr-un blender cu continutul de mai sus
Pisam gheata si adaugam in pahar
Presaram putina scortisoara si fulgi de ciocolata
4. Smoothie de vara cu cafea

Ingrediente:

200 ml espresso
o banana
150 ml iaurt
o lingurita de cacao
o mana de fructe de padure proaspete
frisca
Mod de preparare:

Facem cafeaua, o lasam sa se raceasca
Pisam gheta cu ajutorul unui blender
Amestecam in blender iaurtul, banana, fructele de padure, cafeaua si cacao pana se omogenizeaza
Punem amestecul intr-un pahar
Decoram cu frisca
5. Cafea cu aroma capsuni

Ingrediente:

doua espresso
2 lingurite de sirop de zmeura
2 lingurite de sirop de ciocolata
capsuni
frisca
doua cupe de inghetata
pudra de cacao
Mod de preparare:

Zdrobim gheta si o amestecam cu cele doua espresso
Taiem capsunile si le punem peste continutul obtinut mai sus
Punem deasupra frisca , siropul de zmeura si ciocolata , inghetata si presaram pudra de cacao.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014251 (s)