News Flash:

4 alimente care reduc riscul de cancer

23 Aprilie 2010
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6524 RON (+0.0046)
USD: 3.9764 RON (-0.0029)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cancerul colorectal este a doua cauza a deceselor in Statele Unite. Pentru a reduce riscul aparitiei cancerului, specialistii recomanda consumul de carne rosie, fructe, legume si cereale integrale. Iata ce alimente ar trebui sa contina meniul tau pentru a te feri de cancer: Lapte Band doua sau mai multe cesti de lapte pe zi reduceti riscul de a dezvolta cancer de colon cu 22%. Consumati lapte cu 1% grasime sau degresat. Peste Studiile au aratat ca consumul de alimente cu nivel ridicat de acizi grasi omega-3 reduce riscul aparitiei cancerului cu 39%. Doua mese pe zi de peste gras (cum ar fi tonul, somonul, sardinele) timp de o saptamana este o cura foarte eficienta. De asemenea, continutul acizilor grasi omega-3 va protejeaza si inima. Soia Pentru fiecare 5 grame de soia consummate zilnic (aproximativ o ceasca de tofu), sansa ta de a dezvolta cancerul colorectal scade cu pana 8%. Moleculele de grasimi naturale din soia pot fi toxice pentru celulele canceroase din colon. Usturoiul Nu este doar gustos, ci de asemenea bogat in antioxidanti care ajuta la stoparea tumorilor de colon si impiedica formarea acestora. Consumul a cinci catei de usturoi pe saptamana reduce riscul de cancer in medie cu 31%.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019184 (s)