Leac miraculos cu miere de albine. Ce se intampla daca te ungi pe fata cu miere
Pleci in vacanta in acest sfarsit de saptamana? Iata cum va fi vremea in week-end
Cum e sa vii la o bere, iar barmanita sa te serveasca in lenjerie intima? Iata unde gasesti un astfel de bar (FOTO HOT)
Masina condusa de Paul Walker in primul film din seria "Furios si iute", vanduta cu 185.000 de dolari
Fotbalistul Astrei, Constantin Budescu, a devenit tatic
Tarile calificate in finala EUROVISION dupa a doua semifinala. Lista completa a tarilor finaliste
Film romanesc PREMIAT la CANNES 2015 - VIDEO
BOMBA! Mai e sau nu virgina Margherita de la Clejani? Ita cum a raspuns tanara la intrebare...
SCANDAL URIAS in mass media! Andreea Berecleanu isi da un coleg in judecata!
Si-a gasit nasul... Luis Lazarus sterge pe jos cu Beyonce de Romania!
Mica Publicitate
Program tv
Video Monden
Trailere Filme
Video Stiri
Video Sport
Oua de Pasti vopsite natural
 

Timp de preparare: 30 minute (cojile de ceapa se pun la inmuiat cu 12 ore inainte) .
Ingrediente: cojile de la 1 kg de ceapa rosie, 5-6 lingurite de cafea, 1 sfecla rosie, oua, apa, 3 linguri otet.

Preparare:
Puteti vopsi ouale de Pasti in diferite nuante de rosu folosind coji de ceapa rosie. Curatati ceapa cu o seara inainte, puneti cojile in apa si le lasati la inmuiat 12 ore, acoperite. A doua zi fierbeti ouale pentru Pasti 10-15 minute impreuna cu cojile de ceapa si 1 lingura de otet pentru a fixa culoarea, dupa care le mai lasati in lichid pana cand obtineti nuanta dorita.

Pentru a vopsi ouale de Pasti in nuante catifelate de ciocolata, folositi ... cafea. Fierbeti cafeaua intr-un vas suficient de mare ca sa nu dea in foc si apoi adaugati ouale si le fierbeti 10-15 minute. Le mai lasati in cafea pana obtineti nuanta dorita. Nu uitati nici de lingura de otet - obligatorie ca sa fixeze culoarea.

Rosul inchis il obtineti pentru vopsirea oualor de Pasti cu sfecla rosie. Tocati sfecla si o fierbeti 15 minute in jumatate de litru de apa. Adaugati ouale si le fierbeti 1-15 minute, impreuna cu lingura de otet. Le mai lasati in lichid pana ajung la culoarea pe care o doriti.

Sfatul bucatarului: folositi o lingura de lemn ca sa scoateti ouale, deoarece lingura de metal poate lasa urme pe acestea. Apoi ungeti ouale de Pasti cu ulei pentru a le da stralucire si a pune in valoare culorile.

Ouale de Pasti vopsite astfel au culori placute si va veti bucura sa stiti ca ati folosit numai ingrediente naturale.

Paste Fericit!


Urmareste LIFESTYLE.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net
Din aceeasi categorie

Clipuri comice

Mai multe articole

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau