Stiai ca exista 12 tipuri de climax? Iata cum sa le obtii!
Visezi ca partenerul te insala? Iata adevarul din spatele noptilor tale pline de griji!
Vrei sa fii sigura ca relatia ta va fi una de durata? Iata ce au descoperit oamenii de stiinta…
Angelina Jolie nu si-a invitat tatal la nunta! Ce spune aceste despre ea si Brad Pitt
Statistici impresionante: femeile, mai infidele decat barbatii?
Incredibila distributie a noului film despre marele iluzionist Houdini
V-a placut filmul The Notebook? Iata ce efect incredibil a avut asupra unor tineri din Statele Unite
Razbunarea Madonei: Pe cine ataca diva in noile sale melodii
Iata cum poti sa reduci riscul de cancer la san!
E vara si tu ai visat ca vine iarna? Iata ce inseamna visele despre anotimpuri!
Mica Publicitate
Program tv
Video Monden
Trailere Filme
Video Stiri
Video Sport
Oua de Pasti vopsite natural
 

Timp de preparare: 30 minute (cojile de ceapa se pun la inmuiat cu 12 ore inainte) .
Ingrediente: cojile de la 1 kg de ceapa rosie, 5-6 lingurite de cafea, 1 sfecla rosie, oua, apa, 3 linguri otet.

Preparare:
Puteti vopsi ouale de Pasti in diferite nuante de rosu folosind coji de ceapa rosie. Curatati ceapa cu o seara inainte, puneti cojile in apa si le lasati la inmuiat 12 ore, acoperite. A doua zi fierbeti ouale pentru Pasti 10-15 minute impreuna cu cojile de ceapa si 1 lingura de otet pentru a fixa culoarea, dupa care le mai lasati in lichid pana cand obtineti nuanta dorita.

Pentru a vopsi ouale de Pasti in nuante catifelate de ciocolata, folositi ... cafea. Fierbeti cafeaua intr-un vas suficient de mare ca sa nu dea in foc si apoi adaugati ouale si le fierbeti 10-15 minute. Le mai lasati in cafea pana obtineti nuanta dorita. Nu uitati nici de lingura de otet - obligatorie ca sa fixeze culoarea.

Rosul inchis il obtineti pentru vopsirea oualor de Pasti cu sfecla rosie. Tocati sfecla si o fierbeti 15 minute in jumatate de litru de apa. Adaugati ouale si le fierbeti 1-15 minute, impreuna cu lingura de otet. Le mai lasati in lichid pana ajung la culoarea pe care o doriti.

Sfatul bucatarului: folositi o lingura de lemn ca sa scoateti ouale, deoarece lingura de metal poate lasa urme pe acestea. Apoi ungeti ouale de Pasti cu ulei pentru a le da stralucire si a pune in valoare culorile.

Ouale de Pasti vopsite astfel au culori placute si va veti bucura sa stiti ca ati folosit numai ingrediente naturale.

Paste Fericit!

loading...
Lyla.ro
Din aceeasi categorie

Clipuri comice

Mai multe articole