WOW! S-a aplecat sa-si lege sandalele si trecatorii au vazut totul! FOTO
WOW! Cat de bine arata femeia dorita de milioane de romani la 52 de ani! Care e secretul! GALERIE FOTO
Imagini BOMBA cu fiica cu MM Stoica / FOTO
DETALIUL demn de filmele pentru adulti care i-a scapat lui RUBY in aceasta poza! Cum a fost fotografiata la piscina - FOTO +18
IMAGINI SOC! Nebunatica Flavia si-a desfacut picioarele si... a aratat totul! FOTO
SUPER BANC! O blonda este salutata pe strada de un necunoscut. Ce urmeaza este absolut demential :))
Botez cu scandal! Ioana Tufaru a renuntat la nasii de la Brasov
Cum sa te imbraci in functie de forma corpului
A fost redeschis Transfagarasanul. Ce trebuie sa stiti inainte de a pleca la drum
Cum sa prepari cei mai buni cartofi piure taranesti
Program tv
Video Monden
Trailere Filme
Video Stiri
Video Sport
Oua de Pasti vopsite natural
 

Timp de preparare: 30 minute (cojile de ceapa se pun la inmuiat cu 12 ore inainte) .
Ingrediente: cojile de la 1 kg de ceapa rosie, 5-6 lingurite de cafea, 1 sfecla rosie, oua, apa, 3 linguri otet.

Preparare:
Puteti vopsi ouale de Pasti in diferite nuante de rosu folosind coji de ceapa rosie. Curatati ceapa cu o seara inainte, puneti cojile in apa si le lasati la inmuiat 12 ore, acoperite. A doua zi fierbeti ouale pentru Pasti 10-15 minute impreuna cu cojile de ceapa si 1 lingura de otet pentru a fixa culoarea, dupa care le mai lasati in lichid pana cand obtineti nuanta dorita.

Pentru a vopsi ouale de Pasti in nuante catifelate de ciocolata, folositi ... cafea. Fierbeti cafeaua intr-un vas suficient de mare ca sa nu dea in foc si apoi adaugati ouale si le fierbeti 10-15 minute. Le mai lasati in cafea pana obtineti nuanta dorita. Nu uitati nici de lingura de otet - obligatorie ca sa fixeze culoarea.

Rosul inchis il obtineti pentru vopsirea oualor de Pasti cu sfecla rosie. Tocati sfecla si o fierbeti 15 minute in jumatate de litru de apa. Adaugati ouale si le fierbeti 1-15 minute, impreuna cu lingura de otet. Le mai lasati in lichid pana ajung la culoarea pe care o doriti.

Sfatul bucatarului: folositi o lingura de lemn ca sa scoateti ouale, deoarece lingura de metal poate lasa urme pe acestea. Apoi ungeti ouale de Pasti cu ulei pentru a le da stralucire si a pune in valoare culorile.

Ouale de Pasti vopsite astfel au culori placute si va veti bucura sa stiti ca ati folosit numai ingrediente naturale.

Paste Fericit!


Urmareste LIFESTYLE.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net
Din aceeasi categorie

Clipuri comice

Mai multe articole