Dieta uimitoare cu limonada. Iata cate kilograme poti da jos
HORROR! IMAGINI SOCANTE! Unei femei i-au EXPLODAT SANII! Siliconul incepuse sa-i curga pe corp!
Exercitii eficiente pentru fund si coapse
Un nou tip de orgasm care face ravagii in randul femeilor. Cum il poti obtine
FOTO UIMITOR! La asta nu te-ai fi asteptat. Femei goale fac reclama la sicrie
INCREDIBIL! S-AU DEZBRACAT in strada si au dansat goi pusca, fara niciun pic de jena! VIDEO +18
Loredana Pastrama a uimit asistenta in platoul emisiunii. Se vedea totul prin rochita sa (FOTO, VIDEO)
INCREDIBIL! O sa explodeze de atatea silicoane! Unde vrea sa-si mai faca implanturi Beyonce de Romania
FOTO - Cum e sa traiesti zilnic la -50 de grade Celsius? Iata orasul in care -20 de grade e o vreme calduroasa
INCREDIBIL! Posibilul motiv pentru care a pierdut Halep in sferturi la Australian Open. "Sufera in tacere!"
Mica Publicitate
Program tv
Video Monden
Trailere Filme
Video Stiri
Video Sport
Oua de Pasti vopsite natural
 

Timp de preparare: 30 minute (cojile de ceapa se pun la inmuiat cu 12 ore inainte) .
Ingrediente: cojile de la 1 kg de ceapa rosie, 5-6 lingurite de cafea, 1 sfecla rosie, oua, apa, 3 linguri otet.

Preparare:
Puteti vopsi ouale de Pasti in diferite nuante de rosu folosind coji de ceapa rosie. Curatati ceapa cu o seara inainte, puneti cojile in apa si le lasati la inmuiat 12 ore, acoperite. A doua zi fierbeti ouale pentru Pasti 10-15 minute impreuna cu cojile de ceapa si 1 lingura de otet pentru a fixa culoarea, dupa care le mai lasati in lichid pana cand obtineti nuanta dorita.

Pentru a vopsi ouale de Pasti in nuante catifelate de ciocolata, folositi ... cafea. Fierbeti cafeaua intr-un vas suficient de mare ca sa nu dea in foc si apoi adaugati ouale si le fierbeti 10-15 minute. Le mai lasati in cafea pana obtineti nuanta dorita. Nu uitati nici de lingura de otet - obligatorie ca sa fixeze culoarea.

Rosul inchis il obtineti pentru vopsirea oualor de Pasti cu sfecla rosie. Tocati sfecla si o fierbeti 15 minute in jumatate de litru de apa. Adaugati ouale si le fierbeti 1-15 minute, impreuna cu lingura de otet. Le mai lasati in lichid pana ajung la culoarea pe care o doriti.

Sfatul bucatarului: folositi o lingura de lemn ca sa scoateti ouale, deoarece lingura de metal poate lasa urme pe acestea. Apoi ungeti ouale de Pasti cu ulei pentru a le da stralucire si a pune in valoare culorile.

Ouale de Pasti vopsite astfel au culori placute si va veti bucura sa stiti ca ati folosit numai ingrediente naturale.

Paste Fericit!

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net
Din aceeasi categorie

Clipuri comice

Mai multe articole

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau